SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Mälaröarnas Alpina Skidklubb

Mälaröarnas Alpina Skidklubb - MASK - är en av Stockholms slalomklubbar som tränar på Ekerö i Ekebyhovsbacken. Vi erbjuder träning inom alpinskidåkning såsom slalom, storslalom och Super G. 


MASK är en tävlingsklubb. Vill du tävla och träna i en klubb där fokus är att ha roligt tillsammans och tävla lika mycket för klubben som individuellt så är du välkommen till oss.

Medlemsskap / Nya åkare »Slip- och vallakurs hos Skidleasing
2023-11-20 16:42
Nu finns två möjligheter att lära sig mer om slipning och vallning!
 
Den 6:e december kl 18.00 bjuder Skidleasing i Alvik in till utbildning om slipning och vallning. 
 
Huvudsaklig målgrupp är U10/U12 men alla som vill lära sig är välkomna. 
 
Detta är en grundkurs och kvällen kommer att innehålla följande moment:
- Kantvinkel och hängning 
- Olika sätt att slipa
- Grundvalla 
- Tips och trix för vallning
 
 
Den 17:e januari kl 18. 00 finns sedan möjlighet till fortsättning med mer fokus på vallning och belagsstruktur. Det är så klart möjligt att bara komma på detta tillfälle om man redan kan grunderna. 
 
Hjärtligt välkomna!
Ny klädleverantör - beställningsformulär kommer inom kort!
2023-11-02 13:46

MASK, landslaget och ett antal klubbar nåddes förra veckan av den tråkiga nyheten att Ridebrain har finansiella svårigheter och inte kan leverera kläder i år. Tråkigt då vi lagt mycket tid på att få till ett samarbete och rätt pris och design på kläderna.

 

Vi har nu kommit överens med Huski Wear och de kommer att snart komma ut med bilder, priser och hur vi beställer. De klubbar vi kollat med har varit väldigt nöjda de senaste åren med Huski så vi hoppas på både bra kläder och ett bra samarbete.

 

Beställning av fartdräkter sker fortfarande via BeyondX. Se separat flik "klubbkläder" på hemsidan. 

 

Vänliga hälsningar

//Styrelsen

William Hansson startar i Sölden
2023-10-27 11:07
I helgen är det världscuppremiär i Sölden och säsongen är officiellt igång. MASK-åkaren William Hansson som i sommar tränat våra U16 är uttagen i truppen och gör därmed sin världscupdebut i storslalom.
 
William är regerande svensk mästare i storslalom sedan i våras och har gjort en enormt stark försäsong med dubbla vinster i storslalom och en tredjeplats i slalom i Cerro Castor.
 
Följ tävlingarna i helgen och håll tummarna för William på söndag.
 
Heja William!
Gratis lavinutbildning på Skidsport i Bromma
2023-10-26 11:27

Passa på!

 

Den 1:a november kommer Skidsport i Bromma att ha lavinutbildning i butiken och skulle gärna vilja få så många ungdomar och vuxna som möjligt att närvara. Det är helt gratis. För de som inte kommer att komma iväg på höstlovslägret så är detta ett kanontillfälle för att få igång skidsuget och utveckla sina kunskaper. Dessutom är lavinkunskap livsviktigt för de som vistas mycket i fjällen. 

I bifogad bild ser ni inbjudan samt kopierar länken till Facebook-eventet finns nedan. 

Länk till facebook eventet:

Årsmöteshandlingar
2023-09-20 15:30

Hej,

 

Inför årsmötet publiceras härmed revisionsberättlesen, årsberättelsen samt valberedningens förslag på styrelse inför verksamhetsåret 23/24. 

 

Revisionsberättelse

Årsberättelse

Valberedningens förslag

Protokoll årsmöte

 

Vänliga hälsningar

//Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Gå med i vår Facebookgrupp
Skidutrustning
Sponsorer