SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Mälaröarnas Alpina Skidklubb

Mälaröarnas Alpina Skidklubb - MASK - är en av Stockholms slalomklubbar som tränar på Ekerö i Ekebyhovsbacken. Vi erbjuder träning inom alpinskidåkning såsom slalom, storslalom och Super G. 


MASK är en tävlingsklubb. Vill du tävla och träna i en klubb där fokus är att ha roligt tillsammans och tävla lika mycket för klubben som individuellt så är du välkommen till oss.

Medlemsskap / Nya åkare »Klubbmästerskap 1 April - Save the date
2023-02-19 19:02

Hej!

 

Årets klubbmästerskap anordnas i år lördagen den 1 April och kommer likt förra äret att vara en storslalom för U10 till Masters. I dessa klasser delas medaljer ut till alla deltagare och pokaler till de bäst placerade i respektive klass. För U6 och U8 sätts en kortkäppsbana där man får åka under tävlingsliknande former med nummerlapp men utan tidtagning, och i dessa klasser delas endast medaljer till alla deltagare. För alla deltagare oavsett klass från U6 till Masters finns det chans att vinna fina utlottningspriser. 

 

Mer information och anmälan kommer i Sportadmin för U6-U12 och från U14 och uppåt kommer man att kunna anmäla sig som vanligt i TA när tävlingen registrerats. 

 

Det blir en rolig dag för åkarna och deras familjer i backen så boka datumet i era kalendrar redan nu!

 

Vänliga hälsningar

//Styrelsen

Klubbkläder på gång!
2022-12-11 11:26

Glada nyheter för alla som längtat! Klubbkläder i form av fodrad jacka och byxa för både barn och föräldrar kommer snart att gå att köpa genom MASK.Vi gör som landslaget och har valt Ridebrain som partner! Bra kvalitet till ett överkomligt pris utlovas.Vi kommer under de närmaste dagarna maila ut exakt design med MASK logga och hur de köps. Det kommer att kunna bli en leverans innan jul!Snöiga hälsningarStyrelsen

Inbjudan skidevent med Singular Society
2022-11-16 21:13
Inbjudan
 
Inbjudan till föreläsning på Alpingaraget
2022-11-11 16:18
Alpingaraget bjuder in till föreläsning:
Du som förälder/närstående är en av de viktigaste personerna bakom ditt barns idrottsutveckling. Ibland kan det vara svårt för dig som förälder/närstående att veta vad du ska säga och hur du kan stötta på tävling eller träning.
 
För att ge inspiration och öka kunskap om mental hälsa, motivation och prestation bjuder vi in till en föreläsning där vi varvar forskningsbaserad teori med samtal och exempel på erfarenheter från verkligheten.
 
Med oss måndagen den 28e november har vi Lina Tirén och Ante Andersson från We & Sports. Lina är idrottspsykolog på We & Sports, med 15 års erfarenhet av idrottares mentala hälsa både från arbete inom Riksidrottsförbundet, Sveriges Olympiska Kommitté och i egen regi. Hon har även själv varit elitaktiv inom alpinåkning i Sverige och i USA.
 
Ante är initiativtagare till organisationen We & Sports som verkar för unga idrottares mentala hälsa. Tidigare i år prisades Ante för sina insatser och utsågs till årets Eldsjäl inom kategori Hälsa.

Det är begränsat antal platser, så säkra din plats och anmäl dig här. Välkomna till oss på Alpingaraget mellan kl.19-21 för en trevlig och inspirerande kväll. 
 
Nu fortsätter vi i MASK vår digitaliseringsresa
2022-11-08 14:00

 

 

Vi har i år börjat använda fler funktioner i vårt föreningssystem Sportadmin. För dig som medlem innebär det att du nu kan betala medlemsavgiften mm för 2022/2023 med nya digitala betalningsmetoder.

Detta för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning.

Dessutom innebär det kraftigt minskad manuell administration för oss som ideell förening.

 

En administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnaderna och de nya automatiserade funktionerna.

Detta möjliggör att vi kan frigöra många timmar från vår kanslist och vår kassör som tidigare gått åt att manuellt registrera och

bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår

betalpartner Billmate åt oss. Detta gör att vi i stället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen

 

Vi kommer att skicka ut e-post med länk till

betalningsfunktionerna under v46.

Sista betalningsdag är den 30 n0vember 2022.

 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Swish
  • Kortbetalning
  • Fakturabetalning
  • Delbetalning*

*) Tänk på att en delbetalning innebär att det kommer att

tas en kreditupplysning.

 

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp”

 

från AppStore eller Google Play om du inte

redan har gjort det!

 

FRÅGOR OCH SVAR:

Varför 9-59 kr i administrationsavgift?

Jo, nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor.

 

Vad innebär det för föreningen?

Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Vi frigör många timmar från vår kanslist och vår kassör som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen.

 

Vad innebär det för mig som medlem?

  • För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Även framtida läger kommer att hanteras via Billmate.
  • Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, grupps aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm.
  • Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen ”Förhandsrapportera”.
  • Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, samt mycket, mycket mer.

 

Adminavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i MASK och vår verksamhet.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Gå med i vår Facebookgrupp
Skidutrustning
Sponsorer