SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Mälaröarnas Alpina Skidklubb

Mälaröarnas Alpina Skidklubb - MASK - är en av Stockholms slalomklubbar som tränar på Ekerö i Ekebyhovsbacken. Vi erbjuder träning inom alpinskidåkning såsom slalom, storslalom och Super G. 


MASK är en tävlingsklubb. Vill du tävla och träna i en klubb där fokus är att ha roligt tillsammans och tävla lika mycket för klubben som individuellt så är du välkommen till oss.

Medlemsskap / Nya åkare »Race Camp med Alpingaraget och HEAD
2024-01-31 09:01

Alpingaraget och HEAD bjuder in till årets racecamp i Gopshusbacken utanför Mora för åkare U12 - U16. En fantastisk möjlighet att träna med meriterade coacher, få utrustningen fixad av riktiga proffs från Alpingaraget och Swix, testa nästa års utrustning från HEAD och delta i utbildande och roliga kringaktiviteter. Vi har hela anläggningen för oss själva i två dagar, så det här vill absolut inte missa.

 

Läs mer, anmäl dig och betala på Alpingaragets hemsida:

https://alpingaraget.se/head-ag-race-camp

 

SNABBFAKTA

FÖR: Alla åkare, oavsett vilket märke du åker på

NÄR: 17-18 februari 2024

VAR: Gopshusbacken, nordväst om Mora

VEM: U12, U14, U16

PRIS: 1 400 SEK

Slip- och vallakurs hos Skidleasing ikväll flyttas
2024-01-17 10:20

Hej!

 

Fortsättningskursen hos Skidleasing i Alvik som skulle ha hållits ikväll 17/1 måste tyvärr flyttas. Nytt datum för denna kommer inom kort. 

 

Vi ber om ursäkt för kort varsel. 

Vuxenträning för alla vuxna medlemmar i MASK, söndagar 18:00-19:30.
2023-12-12 10:38

Sedan många år har MASK erbjudit vuxna medlemmar möjlighet att åka i bana. Den kommande säsongen blir det på söndagar 18:00-19:30. Träningen är öppen för alla vuxna medlemmar i MASK, både tränare och föräldrar. Det finns inga krav på förkunskaper och här finns både de som aldrig åkt i en bana och de som har ett par gamla tävlingsskidor från ungdomen undangömda någonstans. Vi stöttar varann och hjälps åt att förbättra tekniken.

 

För tränare är det ett utmärkt tillfälle att träffa andra tränare som kanske varit med lite längre och få tips och råd. För föräldrar kan det vara ett bra sätt att förstå vilka utmaningar barnen faktiskt ställs inför, när man måste svänga på ett bestämt ställe i backen för att ta sig ner i en bana. Mot slutet av säsongen finns ju också Klubbmästerskapet att visa upp sina färdigheter i!

 

Men framför allt är det väldigt roligt!

 

Ta del av informationen på den gemensamma Facebook-gruppen https://www.facebook.com/groups/280845725302167.

 

Ingen föranmälan krävs men meddela gärna admin@maskalpin.se att du vill vara med så får du kallelser och information även via Sportadmin. Inga träningsavgifter, vuxenträningen ingår i medlemskapet i MASK.

 

Välkomna till Vuxenträningen i backen på söndagar, 18:00-19:30!

 

/Dan Söderman

Slip- och vallakurs hos Skidleasing
2023-11-20 16:42
Nu finns två möjligheter att lära sig mer om slipning och vallning!
 
Den 6:e december kl 18.00 bjuder Skidleasing i Alvik in till utbildning om slipning och vallning. 
 
Huvudsaklig målgrupp är U10/U12 men alla som vill lära sig är välkomna. 
 
Detta är en grundkurs och kvällen kommer att innehålla följande moment:
- Kantvinkel och hängning 
- Olika sätt att slipa
- Grundvalla 
- Tips och trix för vallning
 
 
Den 17:e januari kl 18. 00 finns sedan möjlighet till fortsättning med mer fokus på vallning och belagsstruktur. Det är så klart möjligt att bara komma på detta tillfälle om man redan kan grunderna. 
 
Hjärtligt välkomna!
Ny klädleverantör - beställningsformulär kommer inom kort!
2023-11-02 13:46

MASK, landslaget och ett antal klubbar nåddes förra veckan av den tråkiga nyheten att Ridebrain har finansiella svårigheter och inte kan leverera kläder i år. Tråkigt då vi lagt mycket tid på att få till ett samarbete och rätt pris och design på kläderna.

 

Vi har nu kommit överens med Huski Wear och de kommer att snart komma ut med bilder, priser och hur vi beställer. De klubbar vi kollat med har varit väldigt nöjda de senaste åren med Huski så vi hoppas på både bra kläder och ett bra samarbete.

 

Beställning av fartdräkter sker fortfarande via BeyondX. Se separat flik "klubbkläder" på hemsidan. 

 

Vänliga hälsningar

//Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Gå med i vår Facebookgrupp
Skidutrustning
Sponsorer