SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vuxenträning för alla vuxna medlemmar i MASK, söndagar 18:00-19:30.

Sedan många år har MASK erbjudit vuxna medlemmar möjlighet att åka i bana. Den kommande säsongen blir det på söndagar 18:00-19:30. Träningen är öppen för alla vuxna medlemmar i MASK, både tränare och föräldrar. Det finns inga krav på förkunskaper och här finns både de som aldrig åkt i en bana och de som har ett par gamla tävlingsskidor från ungdomen undangömda någonstans. Vi stöttar varann och hjälps åt att förbättra tekniken.

 

För tränare är det ett utmärkt tillfälle att träffa andra tränare som kanske varit med lite längre och få tips och råd. För föräldrar kan det vara ett bra sätt att förstå vilka utmaningar barnen faktiskt ställs inför, när man måste svänga på ett bestämt ställe i backen för att ta sig ner i en bana. Mot slutet av säsongen finns ju också Klubbmästerskapet att visa upp sina färdigheter i!

Men framför allt är det väldigt roligt!

 

Ta del av informationen på den gemensamma Facebook-gruppen https://www.facebook.com/groups/280845725302167. Ingen föranmälan krävs men meddela gärna admin@maskalpin.se att du vill vara med så får du kallelser och information även via Sportadmin. Inga träningsavgifter, vuxenträningen ingår i medlemskapet i MASK.

 

Välkomna till Vuxenträningen i backen på söndagar, 18:00-19:30!

 

/Dan Söderman

 
Gå med i vår Facebookgrupp
Skidutrustning
Sponsorer