SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Mälaröarnas Alpina Skidklubb

Mälaröarnas Alpina Skidklubb - MASK - är en av Stockholms slalomklubbar som tränar på Ekerö i Ekebyhovsbacken. Vi erbjuder träning inom alpinskidåkning såsom slalom, storslalom och Super G. 


MASK är en tävlingsklubb. Vill du tävla och träna i en klubb där fokus är att ha roligt tillsammans och tävla lika mycket för klubben som individuellt så är du välkommen till oss.

Medlemsskap / Nya åkare »MASK och gymnasieframgångar
2021-04-23 18:19

Superkul nyheter för klubben och dom berörda! Vi har fem MASKare antagna på skidgymnasium till höstterminen. Grattis Esther N, Felix E, Malin L, Lotten W och Pontus A! Klubben kommer alltså att representeras på Nationella Idrottsutbildningar i Sveg, Torsby, Östersund, Fjällgymnasiet (Svenstavik) och Tärnaby Alpina Fjällgymnasium. Vi kommer följa er med stort intresse, håller förstås alla tummar och hoppas att ni gör så mycket reklam ni kan för er hemmaklubb :-). Kör hårt!

 

Länk till Ski Team Sweden Alpine PDF

 

Inställt KM
2021-03-04 18:09

Tyvärr måste vi ställa in årets klubbmästerskap 16 mars 2021 på grund av pandemin. 

 

Länk till förbundets skrivelser om tävlingar: https://www.skidor.com/foljoss/nyhetsflode/aktuelltfranssf/2021/coronapandeminnationellagruppeninformerar?fbclid=IwAR2Uk3Zs7XPu9R8AMbnptZPUehCJQGvAoajvvU_HRFv9oVH9bC2rt5WG8Ls

 

Vi kommer dock vilja göra någon trevlig gemensam aktivitet för de olika åldersgrupperna, det återkommer vi om lite senare.

Backen klar och snösystemet stängs
2021-02-01 15:02
Med de senaste dagarnas kyla har Energy med våra många tappra medlemmars hjälp fått backen i riktigt fint skick och vi kan nu lägga ner årets snöläggning för oss klubbmedlemmar. 
Energy kommer sannolikt använda ytterligare några nätter för att lägga snö på enskilda ställen där det kan behövas, men det klarar de av själva.

Stort tack till Energy och alla medlemmar som ställt upp och gjort detta möjligt.

Kylan tillbaka
2021-01-24 20:36
Nu kommer kylan tillbaka och imorgon måndag startar Energy snökanonerna igen. Vi håller tummarna för ihållande kyla så att vi kan få hela anläggningen öppen och att vi kan göra så mycket snö att det räcker hela säsongen. Vi kör alltså på enligt snöschemat från och med imorgon kväll 25 januari. 
För varmt för att göra snö
2021-01-19 14:37

Nu har temperaturen smugit sig uppåt så nu är det för varmt för att göra snö. Vi gör därför ett uppehåll i snöläggningen från midnatt ikväll tisdag 19 januari.


Energy behöver ändå hjälp med nätning mm så ni som har snöpass från 19.00 och även andra som är i backen kan gärna hjälpa till.


Vi har kommit långt med snöläggningen men är inte klara, t ex behöver vi några dygn till för att kunna göra klart i Långsvängen. Så vi håller tummmarna för att kylan kommer tillbaka och håller hög beredskap för att kunna köra på enligt snöläggningsschemat. 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Gå med i vår Facebookgrupp
Skidutrustning
Sponsorer