Skidbytardag - söndagen den 19 november 2017
2017-10-17 14:06

Boka in den 19 november  i kalendern! Då kommer vi att genomföra årets skidbytardag tillsammans med Friluftsfrämjandet.

Detta är ett bra tillfälle att sälja  & köpa MASK- och raceprylar samt andra vintersportartiklar. Vi står som medarrangör och det innebär att eventet skall bemannas av oss!

Jörgen Skoglösa är huvudansvarig från MASK.


Vänliga hälsningar

Styrelsen
Familjedagen - från regn till sol
2017-10-15 20:49
Efter en lite oroväckande morgon med ihållande regn så sprack molnen upp och solen tittade fram lagom till att vi körde igång årets familjedag. Medan barnen tränade så informerade styrelsen om säsongen - det var fullt hus i Sjötuna. Klubbens nya sponsor Vattenfall berättade om vårt samarbete som innebär att klubben tjänar pengar när någon byter till Vattenfall som eleverantör och anger koden MASK (gäller även vid köp av solceller, bergvärme- och luftvärmepump). MASK är första alpinklubb i Sverige med detta nya upplägg! Efter informationen bar det av ut i backen där vi hjälpte Energy att förbereda backen för säsongen. Korvgrillning, utlottning och försäljning av klubbkläder avrundade dagen. Vi i styrelsen och Energy vill tacka alla som var med och hjälpte till och gjorde detta till en riktigt lyckad familjedag!

/Styrelsen


2017-10-15 17:05

Här på vår hemsida i vänstermenyn kan du beställa fartdräkt, shorts, jacka eller väst. 

Vill du vara säker på att få fartdräkten innan jul så lägg beställningen nu i oktober. 

Pris för fartdräkt varierar beroende på storlek och uppdateras automatiskt i webbshoppen. 

FAMILJEDAG Lör 14 oktober kl 10
2017-10-13 10:34

Klubbjackorna har kommit 

Vi börjar med att dela ut beställda kubbjackor, har du inte beställt så kommer det säkert att finnas en jacka om så önskas. 
  Nytt för i år, vi prova swish betalning på plats. 

JR Klubbjacka 1000 kr
Vuxen 1200 kr 

Övriga klubbkläder kommer också att finnas till försäljning 


Välkommen imorgon!
Nu kan du stötta MASK och samtidigt sänka dina energikostnader
2017-10-12 16:05

Tack vare vårt unika samarbete med Vattenfall har du möjlighet att både sänka dina energikostnader och samtidigt stärka MASKs klubbkassa!

  

För varje produkt du köper hos Vattenfall går ett bidrag till MASK. Dessutom får du produkterna till rabatterade priser.

  

Gör som många andra just nu - köp solceller, sänk dina uppvärmningskostnader med antingen en luftvärmepump eller bergvärme, eller teckna ett miljövänligt elavtal med t ex solkraft. Vill du få god råd - boka in en kostnadsfri energirådgivning med Vattenfalls energiexperter så hjälper de dig.

  

Tecknar du ett elavtal får du dessutom en fin alpin landslagsmössa.

  

Läs mer och anmäl ditt intresse på http://www.vattenfall.se/mask

  

 

PM styrelsemöte 171009
2017-10-12 11:26

Här följer en kort sammanfattning av styrelsemötet:


- Styrelsen diskuterade och fattade beslut kring marknadsföringsåtgärder för att informera om och öka det lokala intresset för MASK. Antalet sökande barn har minskat något under de senaste två åren och detta vill vi ändra på.


- Vissa detaljbeslut kring kommande läger fattades. Kallelser och mer info om detta kommer inom kort.


- MASKs Klubbmästerskap kommer att genomföras den 18 februari. Baserat på läger, lov och tävlingar fanns tillslut inga alternativ och även detta datum innebär en krock. För de som är på tävling i Saltis den dagen kommer vi därför att erbjuda möjligheten att köra sina KM-åk lite senare på dagen (inom rimliga gränser).


- U14/U16 kommer att erbjudas träningsmöjlighet hos Crossverket (som förra säsongen). Mer info kommer.


- Ett antal aktiviteter och tävlingar ska genomföras under säsongen och beslut fattades kring vilka grupper som ansvarar för vad. Ett informationsutskick kring detta förbereds just nu.


- Beslut fattades om att tränarbasen i U6 skall utgöras av både idol- och föräldrartränare. (Har tidigare varit mestadels idoltränare).


- Styrelsen diskuterade olika idéer kring hur vi kan säkra upp ledar-/tränarbemanning i grupperna tidigare för att underlätta vid säsongsstart.


-  Det finns ett uppdämt underhållsbehov av utrustning och maskinpark i backen men av naturliga/ekonomiska skäl måste vi prioritera insatserna. En trolig första större åtgärd är att säkra upp elförsäljningen/nätet till snökanoner/belysning och förnya kablagen för ljud/kommunikation i tävlingsbacken. Styrelsen för samtidigt en konstruktiv dialog med Ekerö kommun kring framtida underhållsbehov/investeringar.


- Nästa styrelsemöte är den 20 november.


Styrelsen 2017/18:

Martin Axelhed - Ordförande/marknadsansvarig
Tom Rapaport - Vice ordförande/ansvarig backe
Kattis Svensson - Sekreterare/medlemmar/HR-ansvarig
Jessica Zetterquist - Kassör/lägeransvarig
Jonas Lindkvist - Träningsansvarig/material
Pontus Eklöf - Tävlingsansvarig
Jonas Annell - Lagledaransvarig/information


Nyheter från våra grupper
 
Gå med i vår Facebookgrupp
Skidutrustning
Sponsorer