Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Mälaröarnas Alpina Skidklubb

Mälaröarnas Alpina Skidklubb - MASK - är en av Stockholms slalomklubbar som tränar på Ekerö i Ekebyhovsbacken. Vi erbjuder träning inom alpinskidåkning såsom slalom, storslalom och Super G. Vi har även en Youngride/Freeride sektion.


MASK är en tävlingsklubb. Vill du tävla och träna i en klubb där fokus är att ha roligt tillsammans och tävla lika mycket för klubben som individuellt så är du välkommen till oss.

Medlemsskap / Nya åkare »Tävlingsprogram
2019-09-16 21:43
Tävlingsprogrammet för den kommande säsongen är klart. Ni hittar det här
Familjedag söndag 13 oktober
2019-08-30 13:38
Söndagen den 13 oktober genomför vi årets familjedag i backen! Vi samordnar då barmarksträning för åkarna med en del arbetsinsatser för föräldrar, information och försäljning av kläder/utrustning. Det brukar vara en riktigt trevlig tillställning då vi också får gjort viktiga uppgifter i backen. Kritiskt för att alla skall få kvalitativ träning i backen på vintern! Dessutom kommer de tränare, lagledare och tävlingslagledare som inte var med på årsmötet senast att uppmärksammas och få en fin gåva!

Preliminärt pågår Familjedagen mellan ca kl 10 - 14. Vi återkommer med kallelse, men skriv in den 13/10 i era kalendrar så länge!

Välkomna!
/Styrelsen
Årets Initiativ 2019
2019-08-26 13:48


Från och med 2017 har MASK styrelse beslutat att varje år belöna ”Årets Initiativ”. Det kan vara en åkare, tränare, förälder eller egentligen vem som helst som på något sätt dragit igång ett initiativ som är till stor nytta för vår klubb. Pristagaren får en vandringspokal, blommor och självklart äran av att vara Årets Initiativtagare i MASK.  I år har styrelsen beslutat att priset ska delas ut med följande motivering:

 

”För att med ett otroligt engagemang och närvaro i allt ifrån träning i backe, läger, logistik till och från läger, pepp och utmaning vid tävlingar, inlägg på facebook för att uppmuntra och hedra, snack med åkare, föräldrar och andra tränare visat hur man kan vara en ledare i MASK. Oavsett om de egna åkarna varit på plats eller inte har han alltid varit där, med en hjälpande hand, med ett kom igen nu och med feedback på vad som kan förbättras. Vi hoppas att alla kan inspireras av hans energi och uthållighet, han visar varför just  ordet delaktighet är otroligt viktigt för MASKs värdegrund. Årets initiativtagare 2019 är Johan Koorn, stort grattis från oss i Styrelsen.”

Årsmötet - Årsberättelsen
2019-08-20 17:31
Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med på årsmötet den 25 augusti kl. 15. 
(Kallelse kommer att skickas så vi får en indikation på hur många som kommer.)

Årsmötet 25/8-Avtackning av ledare! (Ingen gruppövergång)
2019-08-18 19:14

Söndag den 25 augusti går MASKs årsmöte av stapeln. Ett viktigt och informationsrikt möte där vi pratar om året som varit och även blickar framåt – med möjlighet till frågor. Vi kommer i samband med årsmötet att tacka alla de duktiga och engagerade ledare (tränare och lagledare) vi haft med oss under förra säsongen och en gåva kommer delas ut.


Observera att vi inte kommer att samla träningsgrupperna och genomföra gruppövergång. Träningsgrupperna kommer istället att träffas på höstens kommande barmarksträningar.


Välkomna!

 

/Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Gå med i vår Facebookgrupp
Skidutrustning
Sponsorer