Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Mälaröarnas Alpina Skidklubb

Mälaröarnas Alpina Skidklubb - MASK - är en av Stockholms slalomklubbar som tränar på Ekerö i Ekebyhovsbacken. Vi erbjuder träning inom alpinskidåkning såsom slalom, storslalom och Super G. Vi har även en Youngride/Freeride sektion.


MASK är en tävlingsklubb. Vill du tävla och träna i en klubb där fokus är att ha roligt tillsammans och tävla lika mycket för klubben som individuellt så är du välkommen till oss.

Medlemsskap / Nya åkare »Lagledare för 2020/2021
2020-09-17 21:07
Hej!

Det är väldigt roligt att få presentera ett ytterst starkt lagledarteam som nu är klart i samtliga åldersgrupper. Dessa personer kommer vara medlemmarnas primära kontaktpunkt för verksamheten under säsongen.

U6 - Torbjörn Bäck
U8 - Niklas Borgquist och Olof Werneman
U10 - Jonas Brag och Simon Hagspiel
U12 - Marcus Nivinger och Claes Holmqvist
U14 - Magnus Eriksson och Per Brugge
U16 - Calle Wellenius

Välkomna i era roller och stort tack för ert engagemang!

/Styrelsen 
Klubbkläder Beyond-X på familjedagen
2020-09-09 14:07
På familjedagen den 4 oktober händer enligt tidigare information många spännande saker! Vi är nu glada att meddela att även Beyond-X - vår partner för klubbkläder - kommer vara med. Då kommer man kunna testa storlekar, klämma, känna och beställa. Vill man titta redan nu kommer man till webbshoppen på nedan länk:Inbjudan från Alpin garaget - förlängd racehelg 12-18 sept
2020-09-09 13:34

VI FÖRLÄNGER RACEHELGEN!

Ni har väl inte missat att vi har helgöppet för alla raceåkare lördag och söndag den 12:e och 13:e September med förmånliga priser på all nyinkommen raceutrustning?

 

För att minska trängsel i butiken så kommer vi erbjuda samma priser även veckan efter, dvs priserna gäller för perioden 12-18 september. Så vi uppskattar om ni har möjlighet att besöka oss en vardag istället för helgen 12-13 sep, allt för att hjälpa oss att minska trängsel i butiken.

 

Samma priser kommer även gälla på Alpingaraget.se!

 

Välkomna in och kolla om ni behöver uppdatera er utrustning inför vintern, prata om det nya fluorförbudet eller helt enkelt bara hänga med likasinnade racetörstiga skidåkare, klämma och känna på säsongens nyheter från Atomic, Head, Völkl, Head, Fischer, Rossignol, Lange, Poc, Sweet, Vauhti, Swix, Carrot, Level, Leki, Hestra.

 

Naturligtvis följer vi rekommendationerna kring Covid-19 och anpassar verksamheten efter rådande situation. Har ni minsta symtom stannar ni hemma tillsvidare alternativt går in på alpingaraget.se så hjälper vi er där.

 

Varmt Välkomna!

Öppettider

Mån-Fre 10-18

Lör 10-16, Sön 12-16

Fakturor för familjemedlemskap MASK 20/21
2020-09-06 11:03
Idag har vi mailat ut fakturor för familjemedlemskap 20/21 såsom följebrevet anger. Dock står det sedan på vissa fakturor att det avser 19/20. Det gör det alltså inte utan de fakturor som kommit idag avser 20/21.

Vi är tacksamma om ni återkopplar till oss med vändande epost om något inte stämmer kring ert medlemskap.

Hälsningar
MASK 

SkiStar säsongskort
2020-09-03 14:03

Hej alla skidåkare!

Då SkiStar i år körde sin kampanj för rabatterat säsongskort tidigare än normalt var det ett par av er som missade att köpa säsongskort.

Vi har nu ställt frågan till SkiStar och fått svar att de kommer att köra en ny kampanj i september. Då får aktiva medlemmar i klubben en ny chans att köpa säsongskort till rabatterat pris.


Skillnaden kommer vara att det blir kommande säsongs priser, vilket kommer skilja på ungefär + 100kr för ungdom.

  

Kampanjen kommer att vara bokningsbar under perioden 21/9-16/10.

Information kommer att mailas ut innan den 21 september med kod etc.

Observera att vi som klubb inte har något att göra med SkiStars försäljning av kort utan vi förmedlar enbart rabattkod. Uppstår problem eller frågor kontaktar ni SkiStar.

 

Hälsningar

MASK

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Gå med i vår Facebookgrupp
Skidutrustning
Sponsorer