Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Integritetspolicy

Integritetspolicy Mälaröarnas Alpina Skidklubb

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att administrera medlemskap, tränings- och tävlingsverksamhet, arrangera tävlingar, ansöka om statliga bidrag samt till att nå ut med aktuell information till medlemmarna.

 

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något.

 

För oss på MASK är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina och din familjs personuppgifter. Därför kan du ta del av hur vi samlar in och behandlar den data som vi sparar i vår integritetspolicy.

 

Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att bedriva en idrottsförening som finns i Svenska Riksidrottsförbundets organisation.

 

Du behöver inte göra något, men läs gärna vår integritetspolicy. Du kan även när som helst överblicka och uppdatera dina uppgifter och inställningar i föreningens medlemsregister genom att logga in här på hemsidan och gå in på Mina uppgifter. http://www.maskalpin.se/control/loginMember.asp?SID=5625

 

Läs här om GDPR och den integritetspolicy som Mälaröarnas Alpina Skidklubb har.

Mälaröarnas Alpina Skidklubb_integritetspolicy_180525.pdf »

 

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

Mälaröarnas Alpina Skidklubb

 

 
Gå med i vår Facebookgrupp
Skidutrustning
Sponsorer